Product Quality ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ PBG

Ποιοτητα Προϊοντος και Προστασια Του Περιβαλλοντος

Ποιοτητα Προϊοντος

Η PBG δεσμεύεται να παράγει, να πουλά και να διανέμει προϊόντα τα οποία είναι ασφαλή και ανταποκρίνονται στα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας. Η PBG δεν θα ανεχτεί καμία παρεκτροπή από τις πολιτικές και τις διαδικασίες της Εταιρείας ή και μη συμμόρφωση με αυτές σχετικά με το χειρισμό, την παραγωγή, την πώληση και την αποθήκευση των προϊόντων της PBG.

Θα πρέπει να ειδοποιήσετε αμέσως τον προϊστάμενό σας ή το Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού εάν νομίζετε ότι ένα προϊόν ή μια διαδικασία έχουν διακυβευτεί. Εάν υπάρχει πιθανό θέμα ασφάλειας προϊόντος, αναμένεται από εσάς να λάβετε αμέσως τα απαραίτητα μέτρα σύμφωνα με τις πολιτικές της Εταιρείας και να συνεργαστείτε πλήρως με τους κρατικούς φορείς και, αν χρειάζεται, να φροντίσετε για την ανάκληση του προϊόντος ή να λάβετε κάποιο άλλο κατάλληλο μέτρο.

Προστασια Του Περιβαλλοντος

Η PBG έχει δεσμευτεί να είναι ένας εταιρικός πολίτης υπεύθυνος για το περιβάλλον. Αποτελεί πολιτική μας να συμμορφωνόμαστε με όλους τους ισχύοντες περιβαλλοντικούς νόμους και κανονισμούς. Έχουμε δεσμευτεί στην εξοικονόμηση νερού, στη διαχείριση ενέργειας, στην ανακύκλωση και στη μείωση των στερεών αποβλήτων με σκοπό τη μείωση της περιβαλλοντικής εμβέλειάς μας. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε σήμερα στους επιχειρησιακούς σκοπούς μας ενώ διαφυλάσσουμε συγχρόνως τους φυσικούς πόρους για τις μελλοντικές γενεές.

Αναμένεται από τους εργαζομένους και τα στελέχη να ελαχιστοποιούν τις επιπτώσεις της επιχείρησής μας στο περιβάλλον με μεθόδους που είναι κοινωνικά υπεύθυνες, με επιστημονική βάση και συνετές οικονομικά. Θα πρέπει να ειδοποιήσετε αμέσως τον προϊστάμενό σας ή το Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού εάν παρατηρήσετε ή μάθετε οτιδήποτε που υπονοεί μια πιθανή μη συμμόρφωση με τους ισχύοντες νόμους ή δεν είναι συνεπές με την περιβαλλοντική δέσμευσή μας.