Community Relations ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ PBG

Σχεσεις Με Την Κοινοτητα και Πολιτικη Συμμετοχη

Η PBG ενθαρρύνει όλους τους εργαζομένους να ασχολούνται με τις κοινότητές τους. Σας ενθαρρύνουμε να συμμετάσχετε ως εθελοντές για αξιόλογες αιτίες και να υποστηρίζετε τις τοπικές και κρατικές οργανώσεις οι οποίες αφοσιώνονται στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής στις κοινότητες όπου ζούμε και εργαζόμαστε. Οι προσωπικές ηγετικές ικανότητες όχι μόνο βελτιώνουν την κοινότητά σας, αλλά βοηθούν στην οικοδόμηση εμπιστοσύνης και αύξηση της φήμης της εταιρείας μας.

Η PBG πιστεύει επίσης ότι η καλή εταιρική πολιτική συνείδηση απαιτεί τη συμμετοχή στις κρατικές υποθέσεις. Αυτή η συμμετοχή περιλαμβάνει την ψηφοφορία, την αντιπροσώπευση των συμφερόντων της PBG σε κατάλληλα γεγονότα όπου συμμετέχουν εκλεγμένοι αξιωματούχοι και την ενημέρωση των κρατικών αξιωματούχων σχετικά με τη θέση της PBG σε θέματα που μας ενδιαφέρουν άμεσα. Η συμμετοχή των εργαζομένων είναι απόλυτα εθελοντική.

Στις Η.Π.Α., οι νόμοι των ομοσπονδιακών εκλογών απαγορεύουν εν γένει στις εταιρείες να καταβάλλουν συνδρομές σε χρήματα, προϊόντα, υπηρεσίες ή εγκαταστάσεις σε σχέση με οποιαδήποτε ομοσπονδιακή εκλογή. Συνεπώς, δεν θα πρέπει να κάνετε καμία συνεισφορά ή δαπάνες σε ομοσπονδιακή ή/και πολιτική εκστρατεία εκ μέρους της PBG. Εφόσον διάφοροι πολιτειακοί νόμοι έχουν παρόμοιους περιορισμούς, θα πρέπει να αποκτήσετε προηγουμένως την έγκριση από το Νομικό Τμήμα για οποιαδήποτε εταιρική συνεισφορά σε μια πολιτειακή ή τοπική εκλογή.

Μπορείτε να κάνετε προσωπικές πολιτικές συνεισφορές σε εκστρατείες αν θέλετε. Ωστόσο, η PBG δεν θα σας αποζημιώσει για αυτές τις συνεισφορές.