Letter From CEO Dünya Çapında Geçerli Davranış Yasası PBG

Dünya Çapında Geçerli Davranış Yasası

Pepsi Bottling Group müşteri hizmetlerine, ürün kalitesine, çalışanlarının gelişimine ve hissedarlarının kazancına her zaman bağlılık göstermiştir. Sizlerin de her gün göstermekte olduğunuz çalışma ve bağlılık sayesinde bu konularda başarılı olmaktayız. Bu konulardaki başarımızın sebeplerinden biri de aynı güçlü bağlılığı etik ve dürüst bir şekilde iş yapma konusunda göstermemizdir. PBG’nin saygınlığı ve başarısının devamı bu taahhüdümüze sizlerin ve benim göstermiş olduğumuz desteğe dayanmaktadır. Doğru yollardan elde edilmemiş hiçbir başarı anlamlı değildir.

Etik olarak, dürüstçe ve kanunlara tamamen uyarak iş yapmak PBG için sadece bir politika değil, kültürümüzün temelidir. PBG’nin, Yönetim Kurulumuz tarafından kabul edilmiş Dünya Çapında Geçerli Davranış Yasası, kültürümüzün temelidir ve şirketimizi tanımlayan prensipleri belirler. Lütfen Davranış Yasasını düşünerek okuyun ve ne anlama geldiğini anlamaya zaman ayırın. İmzaladığınızda bunları uygulayacağınıza olan kişisel taahhüdünüzü yenileyin ve her gün uygulayın. Bu Yasaya uymamak için hiçbir mazeret yoktur.

Yasa ile ilgili sorularınız varsa ya da iş yerinde olası etik kural ihlalleri hakkında endişeniz varsa, derhal yöneticinizle veya İnsan Kaynakları Yöneticisiyle konuşmanız gerekir. Muhasebe, iç kontrol veya denetleme konuları ile ilgili herhangi bir endişeniz olursa, PBG İş Etiği hattını arayabilir ya da PBG’nin Uyum Ofisine yazabilirsiniz. Ülkeniz için geçerli irtibat bilgileri Davranış Yasası içinde listelenmiştir. Her türlü bildirim gizli tutulacaktır ve bildirimde bulunan kişilere karşı herhangi bir eyleme girişilmeyecektir.

Her PBG çalışanı ve yöneticisi, şirketteki konumu ya da yerine bakılmaksızın, istisnasız, Yasayı okumaya, anlamaya ve her gün uygulamaya zorunludur. PBG’de veya PBG ile çalışan herkes yüksek etik değerlerimiz, dürüstlüğümüz ve doğruluğumuza güvenmelidir. Bunu başarmak her birimize bağlıdır. Dünya Çapında Geçerli Davranış Yasası yaşayan bir dokümandır. Her gün sergilediğiniz örnek davranışlar onu hayata geçirmektedir.

Eric J. Foss signature

Eric J. Foss
Başkan ve Yönetim Kurulu Başkanı

Eric J. Foss

Eric J. Foss

Başkan ve Yönetim Kurulu Başkanı