Toplumsal İlişkiler Dünya Çapında Geçerli Davranış Yasası PBG

Toplumsal İlişkiler ve Politik Katılım

PBG tüm çalışanlarını toplumla iç içe olma konusunda desteklemektedir. Yaşadığımız ve çalıştığımız toplumlardaki yaşam kalitesini yükseltmeyi amaçlayan organizasyonlara gönüllü olma ve yerel ve ulusal organizasyonları destekleme konusunda arkanızdayız. Kişisel liderliğiniz toplumunuzu geliştirmekle kalmayıp tüketicinin güvenini ve iyi niyetini kazandırır.

PBG ayrıca iyi bir vatandaşın hükümet ile ilgili etkinliklere katılması gerektiğini düşünmektedir. Bu katılımdan kasıt oy kullanmak, PBG’nin ilgilendiği alanları seçilen resmi yetkililerinin bulunduğu uygun etkinliklerde temsil etmek ve hükümet yetkililerini doğrudan bizi etkileyen konularda PBG’nin görüşleri hakkında bilgilendirmektedir. Çalışanlarımızı katılım konusunda zorlamıyoruz, katılım tamamen gönüllü istek üzerinedir.

ABD’de federal seçim yasaları firmaların seçimlerle ilgili olarak para, ürün, hizmet veya tesis yardımı yapmasını yasaklamaktadır. Bu nedenle PBG adına federal kampanya katılımı ve harcaması yapmamalısınız. Birçok eyalet yasalarının da benzer kısıtlamaları olduğundan eyalet veya yerel seçimlere yapılacak her türlü firma katılımı için Hukuk Departmanının onayını almalısınız.

Kendi adınıza siyasi kampanyalara yardım yapabilirsiniz. Ancak PBG yapmış olduğunuz bu yardımları karşılamayacaktır.