Product Quality Dünya Çapında Geçerli Davranış Yasası PBG

Ürün Kalitesi ve Çevre Koruma

Ürün Kalitesi

PBG kendini güvenli olan ve en yüksek kalite standartlarını karşılayan ürünlerin üretimi, satışı ve dağıtımına adamıştır. PBG, PBG ürünlerinin kullanımı, üretimi, satışı ve saklanması ile ilgili şirket politikalarının ve prosedürlerinin değiştirilmesine veya bunlara uyulmamasına asla müsamaha göstermez.

Bir ürün veya süreçten taviz verildiğini düşünüyorsanız yöneticinizi veya İnsan Kaynakları Yöneticinizi derhal uyarmalısınız. Eğer ürün güvenliği ile ilgili olası bir sorun söz konusu ise şirket politikaları uyarınca acil önlemler almalı ve devlet düzenlemelerine tamamen uymalısınız ayrıca gerektiğinde ürünlerin toplanması veya uygun eylemlerin gerçekleştirilmesi konusunda yardımcı olmalısınız.

Çevre Koruma

PBG kendini çevreye duyarlı bir kurumsal vatandaş olmaya adamıştır. Söz konusu tüm çevre yasaları ve düzenlemelerine uymak politikalarımızdan biridir. Çevreye olan olumsuz etkimizi azaltmak için su tasarrufu, enerji yönetimi, geri dönüşüm ve katı atıkların azaltılması konularında üzerimize düşeni yapıyoruz. Günümüz ticari hedeflerine doğal kaynaklarımızı ilerideki nesiller için koruyarak ulaşabileceğimize inanıyoruz.

Tüm çalışanlarımızdan toplumsal anlamda sorumluluk çerçevesinde, bilimsel tabanlı ve ekonomik olarak geçerli yöntemleri kullanarak işimizin çevreye olan etkilerini asgari seviyeye indirmeleri beklenmektedir. Yasalara aykırı veya çevreye olan duyarlılığımız ile tutarlı olmayan herhangi bir durum gözlemlerseniz veya öğrenirseniz derhal yöneticinizi veya İnsan Kaynakları Yöneticinizi haberdar etmelisiniz.